Uusimmat suunnittelijoiden valotrendit

Uusimmat suunnittelijoiden valotrendit

Suunnitteluvalaistus ei ole mikään, joka antaa ripaus eleganssia mihin tahansa ympäristöön. Olipa kyseessä kodin sisustaminen tai upouusi koti, ne parantavat erinomaisesti kodin sisustusta.

Suuri muotoiluvalaistuksessa tarjolla oleva näinä päivinä on pelkkä valikoima. Löydät laajan valikoiman valaistusvaihtoehtoja, kuten louis poulsen, joka sopii jokaiseen makuun ja mikä tärkeintä, budjetti. Itse asiassa sinua hemmotellaan valinnalla, kun se tulee valita yksi kotiisi.

Nämä valot eivät ole vain tyyliä. Niillä on myös muita etuja. Ensinnäkin, kun ostat designvalon, se on laadun tae. Toiseksi, se on taideteos, jonka on tehnyt joku intohimoisesti heitä kohtaan. Koska ne ovat johtavien taiteilijoiden luomia, heijastavat myös hienostunutta makua taideteoksille.

Toinen etu suunnittelijavalaistuksessa on, että he eivät koskaan pääse vanhentuneeksi. Ne sulautuvat täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Vaikka muuttaisit kodin sisätiloja dramaattisesti, huomaat, että aiemmin ostamasi suunnitteluvalaistus sulautuu silti saumattomasti muuhun ympäristöön. Otetaan esimerkiksi Serge Mouillen kolmivarsiinen kattovalaisin, jonka hyönteiset ovat kuin valot. Nyt tämä ikoninen malli ei koskaan mene muodista ja näyttää hyvältä melkein missä tahansa ympäristössä.

Yksi suosituimmista suuntauksista, joita nykyään havaitaan, on retro-muotoilu. Valaistus, joka on takaisku 1950- ja 60-luvuille, on tulossa suosittu. Taiteilijat yhdistävät taitavasti viimeisintä tekniikkaa aikakauden tyyliin saadakseen henkeäsalpaavia malleja.

Hyvä esimerkki retrotyylistä löytyy erilaisista kattokruunuista, jotka ovat tulleet markkinoille viime aikoina. Muutama vuosi sitten minimalistisia malleja nähtiin kattokruunujen kohdalla, menneiden aikakausien suuret mallit ovat nyt taas muodissa. Yksikään koti ei näytä olevan täydellinen ilman heitä näinä päivinä.

Edison-ilme paljastetuilla lampuilla on myös yhä useampi ottajista nykyään. Nykyään on saatavana jopa CFL-lamppuja, jotka näyttävät aivan kuten vanhat hehkulamput. Ne eivät vain näytä tyylikkäiltä, ​​vaan auttavat myös säästämään energialaskuissa. Samoin sinulla on maalaistalon kalusteet, jotka ovat jälleen muodissa. Noin neljä vuosikymmentä sitten raivostuneet avoimet häkimallit ovat nyt kysyttyjä.

Metallisesta ulkoasusta on myös tullut erittäin suosittu näinä päivinä. Esimerkiksi messinki on palannut suurella tavalla. Vastaavasti tina- ja kuparipinnoitteet ovat erittäin kysyttyjä. Ne lisäävät maalaismaisen kosketuksen kotiisi ja ovat samalla kestäviä.

Design Elämäntapa Koriste Muoti