Yleiskatsaus  öljymaalia

Yleiskatsaus öljymaalia

Öljymaali koostuu yleensä kolmesta eri komponentista: pigmentistä, sideaineesta ja ohuemmasta aineesta. Pigmentti on värielementti ja jauhettu jauhe.

Sideaine on nestemäinen aine, joka pitää pigmenttiä yhdessä. Kun pigmentti ja sideaine on sekoitettu yhteen, lisätään ohenne. Ohenne tekee maalista helpommin levitettävän alustalle siveltimellä.

Monet näistä maaleista sisältävät muita lisäaineita antamaan sille lisäominaisuuksia tai saamaan sen kuivumaan nopeammin. Nämä lisäaineet, jotka tunnetaan myös nimellä ’väliaineet’, voidaan sekoittaa maaliin tai levittää maaliin, kun se on alustalla

Öljyjen joustavuus tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää tukiin monin tavoin. Itse asiassa voit käyttää käytännöllisesti katsoen mitä tahansa laitetta tämän tyyppisen maalin levittämiseen tukeen. Siveltimien lisäksi voit levittää öljymaalia erittäin helposti tuille työvälineillä, kuten palettiveitsellä, tai jopa hienommilla työkaluilla, kuten hammastikkuilla, saadaksesi erittäin hienoja yksityiskohtia.

Voit levittää öljymaalia useille tuille; taiteilijat valitsevat yleensä kangasta, erikoisvalmistettua paperia, kovaa puu- tai metallilevyä tai jopa paneeleja.

Design Elämäntapa Koriste Muoti Toiminta Trendit Tyyli