Sisäpyöräilykengät – esittely

Sisäpyöräilykengät – esittely

Pohjimmiltaan erityistyyppiset kunto-jalkineet, nämä kengät ovat erittäin kevyitä. Tämä johtuu siitä, että ne on suunniteltu yksinomaan kuntoklubin sisällä sijaitsevien pyöräilyhuoneiden kuumiin ja joskus kosteisiin olosuhteisiin. Heillä on jäykkä varvas ja erityinen pehmustekerros jalkojesi palloja varten. Tämän ylimääräisen pehmusteen avulla voit käyttää maksimaalista painoa ja vaivaa polkimen päällä, jotta saat parhaan hyödyn harjoittelustasi.

Suurin ero näiden kenkien ja tavallisten urheilukenkien välillä on pohjassa olevat kyhmyt tai kiinnikkeet. Nämä kiinnikkeet, jotka on yleensä valmistettu kovasta kumista tai joskus metallista, on suunniteltu kiinnittymään pyörän polkimien yläosaan. Tämän seurauksena sinun ei tarvitse hihnata jalkojasi polkimien sisään.

Suurin osa on suunniteltu siten, että voit kävellä kuntosalillasi jättämättä vahingollisia jälkiä lattialle. Niitä ei kuitenkaan ole tarkoitettu käytettäväksi muissa kuntoilulaitteissa, kuten juoksumatoissa tai portaissa, pääasiassa siksi, että niillä on vähemmän sivuttaista tukea kuin tyypillisellä urheilukengällä.

Sisäpyöräilykenkien edut

Ehkä yksi tärkeimmistä eduista on luontainen. Sanotaan, että kunto-ohjelman menestys liittyy suoraan motivaatioosi. Jos omistat erikoiskenkäsi tietylle toiminnalle, pidät todennäköisemmin kiinni siitä. Harkitse juoksukenkiä, keilailukenkiä ja aerobic-kenkiä. Jos olet sitoutunut ostamaan parin, on todennäköistä, että olet säännöllinen osallistuja.

Design Elämäntapa Koriste