Eri tyylejä miesten suunnittelijakengissä

Eri tyylejä miesten suunnittelijakengissä

Suunnittelija sandaalit ovat myös melko suosittuja miesten keskuudessa. Ne ovat yleensä avoimia kesäkenkiä. Päälliset on valmistettu nahasta, synteettisistä hihnoista tai kankaasta.

Näiden kenkien sulkeminen tehdään tarranauhalla, soljilla, vetoketjuilla tai napeilla. Ne ovat tasaisia ​​ja mukavia kenkiä, joissa on kevyt pohja. Näitä miesten suunnittelijakenkiä on paljon miehille.

Näiden sandaalien eri tyyleihin kuuluvat Frodo Mule -sandaalit Fly Londonista, Ovy Leather -varvassandaalit Leviseltä, Vintage kudotut nahkasandaalit Cannesista, muotimukavuussandaalit Downyltä, Hawai-varvassandaalit Gantilta, Sandback-sandaalit Hush Puppiesilta, Mustang-varvastossut ja paljon muuta.

Brogues ovat matalakorkoisia kenkiä tai saappaita, joissa on moniosaiset, nahkaiset päälliset ja koristeelliset reiät näkyviä reunoja ja paloja pitkin. Nämä kengät ovat peräisin Irlannista ja Skotlannista. Noina päivinä kengät valmistettiin parkitsemattomasta nahasta. Kengän päällisen rei’itykset auttoivat vettä valumaan.

Sebagonin klassisista Brogue-satulakengistä ja Fly Londonin Fella Brogue -kengistä on tullut miesten suosikkikenkiä suunnittelijakengissä. Myös Jeffery West Brogue -kengät pääsevät väkijoukkoon. Parasta näissä miesten suunnittelijakengissä on, että niitä on saatavana lukuisina väreinä, kuten punainen, musta, valkoinen, harmaa, violetti, sininen jne.

Design Elämäntapa Koriste